Blodplättar

Plätt att ni är bäst!

 Vad är en plätt?

Blodplätt är de snälla underbara människorna som väljer att ta tid ur sin vardag för att hjälpa Thorax att fixa ett kalasbra Hjärtslag.

Att ställa upp som plätt betyder att man jobbar olika sorters pass, det finns olika längder på pass.

Val av pass och dag kan göras vid anmälan. nedan är exempel av ordinarie arbetsuppgifter för plättar.

Ett 4-timmars pass ger:
Hjärtslaget-märke och inträde till en av pubkvällarna.

Ett 8-timmars pass ger:
Hjärtslagetmärke och plättmärke.
Man får även inbjudan till den fina hjärtgalan, inträde till en av pubkvällarna och 3 VG-poäng

 8-timmarspass är följande:

Värdpass: Värdarna kommer att sitta i dörren, ha koll på innergården samt gå runt i lokalen, hålla koll så ingen använder nödutgångarna i lokalen och vara ett par extra ögon för Jourpersonen.

Pubpass: Kommer vara kök eller bar. Köket kommer innebära disk och tillagning av lättare mat/snacks. Barpass kommer innebära att man står i baren och serverar och i kassan eller uppbackning till baren i form av fylla kylar mm. Thorax kommer placera ut pubplättarna i antingen bar eller kök.

 Sen finns 4-timmarspassen:

 Sovsalsplätt: Man sitter i respektive sovsal och kikar så ingen obehörig är där och/eller håller ställningarna så inte massa fuffens (alkohol, sex, spya, medvetslöshet, död, osv) förekommer.

 Lekplätt: Som lekplätt kommer man vara under lekledarens order, men även få se när gäster daskar en laxkudde i ansiktet på varandra. Andra lekar kommer givetvis förekomma som det kan behövas fler än två händer.

Punschpass: Hjälpa till under punschbingon, hälla upp punsch och ställa i ordning bord/brickor mm. Kommer även hjälpa till att plocka undan inför sittningen och börja laga maten.

Sittningspass: Kommer assistera under sittningen, kan vara allt från att hjälpa mr och miss thorax med vad de behöver till att plocka från borden och att städa undan efteråt inför hjärtepuben.

 

Intresserad? Eller vill du veta mer? maila oss på: hjartslaget@karen.hh.se.