Thorax 2017

Thorax 2017 består av:

Klinikchef:
Angelica ”Dr. Vulpix” Pantzar

drvulpix

Jag heter Angelica pantzar och är 23 år Disneynörd(”never grow up”) och kommer från början från Laholm. Jag läser miljö- och hälsoskydd på sista året. På fritiden har jag alldeles för mycket projekt, virkar, ritar,  läser många böcker samtidigt och på något vis hinner jag även med min blivande sambo som även är en x-Thorax.

Vice Klinikchef:
Elin ”Dr. Mew” Hernborg

drmew

Jag heter Elin Hernborg och är 23 år, ursprungligen från Linköping även om det kanske inte hörs när jag pratar men jojo så är det! Jag är lika glad och flummig som det ser ut och älskar min katt nästan lika mycket som min dator, en crazy cat gamer lady helt enkelt. Jag pluggar IT-Forensik och informationssäkerhet mitt tredje och sista år så passa er från att ladda ner nu så inte Dr.Mew kommer och haffar er. Gillar ni att förlora så kan vi köra shotrace, gärna med punsch såklart. Punsch och kraaaaam

Neurolog:
Sandra ”Dr.  Poliwrath” Eriksson

drpoliwrath

Jag heter Sandra Eriksson och är lika gammal som hjärtslaget, 4 månader yngre för att va exakt, jag kommer från Södertälje men har flyttat till Halmstad för att studera IT-forensik och informationssäkerhet.
Mitt hjärta bankar grönt och vitt (heja Hammarby!) men även för att dansa, vara uppe sent och är alltid taggad för att hitta på nya saker som typ hjärtslaget 2017!
tagga 25-års jubileum!!

Patolog:
Jessika ”Dr. Ditto” Lönn

drditto

Hej! Jessika Lönn är mitt namn och jag läser sista året på Miljö- och Hälsoskyddsprogrammet. Jag älskar motsatsen till långa promenader på stranden och romantiska middagar. Jag älskar även min sambo och min hund, tycker min katt är knas men älskar han lite ändå. Jag är lite av en hobby-bartender som får alla på mina phester sketfulla och det fort. Jag är ofta arg för att jag inte kan slicka mig själv på armbågen.

Pediatriker:
Mikael ”Dr. Lickitung” Beremark

drlickytung

Tjena! Jag heter Mikael Beremark och är 21 år gammal (yngst i Thorax17!!!)
Innan jag flyttade till Halmstad bodde jag i en liten håla nere i vackra Skåne vid namn Genarp. Jag läser IT-forensik och informationssäkerhet. På fritiden så hänger jag mycket med kompisar! 🙂

Narkosläkare:
Anton ”Dr. Slowpoke” Eskilson

drslowpoke

Jag heter Anton Eskilsson och är med mina 24 år gammelsmurf i thorax-17.
Kommer från en liten håla i de småländska skogarna. Går mitt andra år på it-forensik programmet. På fritiden gillar jag att vara awesome och är jag inte awesome så slutar jag att inte vara awesome och blir awesome istället

Webbdoktor:
Louise ”Dr. agonite” Karlsson

dragonite

Louise heter jag, även känd som Stitch.
Jag kämpar mig just nu igenom tredje året på webbutveckling och i Thorax är jag den som stalkar mejlen, facebook och opererar på hemsidan. Ser sjukt oskyldig ut tills jag blir arg eller hungrig(antagligen båda) och har talang för att somna till film. Är i övrigt en stolt nörd och står fast vid att livet blir bättre med glass i frysen.

Mr. Thorax:
Johan ”Dr. Blastoise” Borg

drblastoise

Tjingeling! Jag heter Johan Borg och är en 21årig glutenintolerant herre från Trollhättan.
Jag går på lärarutbildningen och ska bli ämneslärare i årskurserna 7-9.
Min roll i Thorax är Mr. Thorax och jag längtar verkligen till att få toasta hjärtslaget! Tagga 25 år!

Miss Thorax :
Eric ”Dr. Squirtle” Berg

drsquirtle

Tjalol! Mitt namn är Eric Berg, jag fyller antagligen 22 år i april och jag är känd som den seriösa killen i årets thorax. Jag är en av 2 toastmästare/konferencier på årets hjärtslag och jag är fett taggad och hoppas att ni kommer att ha lika roligt som jag!
Övrig viktig information: Är bäst på att bryta benet och harambe var oskyldig!