Thorax 2018

Thorax 2018 består av:

Klinikchef:
Erica ”Dr. Voldemort” Anderzén

Hej alla patienter!
Erica är mitt namn och jag sitter som Klinikchef detta år. Jag är en 25-årig flyttfågel från Västkusten som nu går mitt sista år på Ekonomprogrammet i denna fina stad Halmstad. Jag säger ja till det mesta så jag brukar ha fullt upp med olika uppdrag på fritiden, men har jag en stund över chillar jag gärna framför Netflix!

Vice Klinikchef:
Dennis ”Dr. Grindelwald” Olofsson

Tjabba tjena hallå! Mitt namn är Dennis Olofsson och jag är uppvuxen söder om norr i staden Helsingborg! Jag studerar mitt andra år på Ekonomiprogrammet och med enbart 20år i nacken kan jag vara den yngsta i Thorax historia. Min roll i styrelsen är Vice Klinikchef och det ska bli jättekul att träffa er alla på Hjärtslaget.
Styrkor: Lugg!
Svagheter: Skäggväxt.

Neurolog:
Erik ”Dr. Weasley Edelönn

Hej hopp gummisnopp. Jag heter Erik Edelönn, är 22 år gammal och kommer ifrån Östergötlands huvudstad (Linköping). Jag studerar nu mitt andra år på energiingenjör-programmet. Min roll i Thorax är Neurolog där jag ansvarar för personal till våra event samt anordnar resor till andra lärosätens fester. Jag är sjukt taggad för hjärtslaget och kommer samtidigt vara ledsen att jag inte kan festa med er!
Styrkor: Snygg frisyr.
Svagheter: Den är röd.

Patolog:
Jasmin ”Dr. Fluffy” Sturesson

Jag heter Jasmin Sturesson och jag är 21 år, snart 22år. Jag kommer från en liten by i norra skåne som är så liten att nästan ingen vet vad de är. Jag läser tredje året på grundlärare f-3. På fritiden har jag flera olika aktiviteter, jag ”Dr. Fluffy” är en friluftsmänniska som är en jävel på att laga mat, det är en bonus om jag får möjlighet att jaga min egen mat när jag ändå är ute i skogen. Jag tar även och går på scouter, dans, samt är dansledare, trots detta hinner jag tävla i skytte och vara med kompisar.

Pediatriker:
Emelie ”Dr. Lovegood” Klang

Jag heter Emelie Klang, nybliven hundägare och sitter som pediatriker för årets Thorax och Hjärtslag. Detta innebär att jag är lek- och sponsoransvarig.
Dricker inte kaffe, trots att jag ska bli ämneslärare för åk 7-9 i svenska, historia och religion.
Är oftast glad, men anses rätt knäpp och galen när man väl lär känna mig.
Bästa jag vet är att leka med en stor skopa kreativitet. Att spela paintball samtidigt som man kör Go-kart är en av de absolut bästa idéer som finns!

Narkosläkare:
Pontus ”Dr. Hagrid” Olausson

Tjenare! Pontus “Dr, Hagrid” Olausson heter jag och är Narkosläkare i Thorax 18, är 24 år ung och kommer från hålan Björketorp som gud glömde. Läser sista året till Energiingenjör. När jag inte pluggar eller håller på med Thorax sitter jag troligtvis vid datorn och spelar WoW.

Radiolog:
Alexander ”Dr. Dobby” Lundström

Jag gillar att äta glass. Jag heter Alexander och är årets webmaster, vilket betyder att jag tillfälligt har makten här på hemsidan och facebook. Jag gillar att äta glass på våren. Jag skulle beskriva mig själv som den där geggan i botten på soptunnan som inte går bort. Jag gillar att äta glass på sommaren. På min fritid håller jag på med grafisk design, oturligt nog för alla som tvingas se på det. Jag gillar att äta glass på hösten. Min morbida humor kommer med högsta sannolikhet att leda mig till Dante Alighieris inferno, där min själ äntligen kan få lida i all evighet. Jag gillar att äta glass på vintern.
Styrka: Äter glass hela tiden.
Svaghet: Min skäggväxt tvingar mig att byta trimmer varannan vecka.

Mr Thorax:
Jonathan ”Dr. Crookshanks” Jaginder

Tja, mitt namn är Jonathan Jaginder, jag är cirka 23 år gammal och kommer från Stockholm. Jag håller på världens i särklass bästa fotbollslag, Hammarby.
Jag pluggar till engelska och historia lärare. Det är jag som är Mr. Thorax, jag är roligast i Thorax 18. Jag är en riktig go-getter.

Frugans besvikelse, pappas avbild.

Miss Thorax:
Matilda ”Dr. Norris” Carlsson

24 år från Halmstad som pluggar till mellanstadielärare. Crazy catlady som gillar sushi, skumpa och att sjunga Whitney Houston och disneylåtar. Ni hittat mig på scen tillsammans med Mr. Thorax, där vårt jobb är att se till så att ni får en så bra sittning som möjligt! Min största önskan i livet är att få sittningens gäster att sjunga ”Spritbolaget” i samklang.